Den lilla förskolan med det stora extra! - Företagsmeddelande
RSS

Senaste inläggen

Förskolan ska bli fin
Snart nytt år!
Varmt välkomna till vår blogg

Kategorier

Nytt År!!
Renovering
drivs av

Min blogg

Förskolan ska bli fin

Nu sätter vi snart igång med renovering och anpassning av förskolan både inne och ute. Det är något vi har väntat på länge och som vi ser fram mot med spänning... 

Snart nytt år!

Snart ett nytt år med mängder av nya förväntningar... Våra tankar kretsar förståss mycket kring invigningen av Malmöknopparnas förskola. Vi ser fram emot att skola in våra första knoppar och vi hoppas att både de och föräldrarna tycker det ska bli lika spännande som vi.
 
Det är så klart något alldeles extra att få börja förskolan. Det är ju här grunden sätts till mycket av barnets sociala och kunskapsmässiga inlärning som ska vara basen till resten av barnets skoltid.

Varmt välkomna till vår blogg

Pesonalen på Malmöknopparnas förskola hälsar alla föräldrar varmt välkomna till vår blogg. Vår strävan och vision är att skapa en förskola som ser till det individuella barnets utveckling både socialt och kunskapsmässigt. Vi arbetar efter läroplanen för förskolan. Har ni ännu inte gjort er intresseanmälan gör det nu och tänk på att det är två månaders uppsägningstid om ni redan har en plats på annan förskola/dagmammeverksamhet.
Site Builder drivs av  Vistaprint