Varmt välkomna till vår blogg
Malmöknopparnas förskola  - Företagsmeddelande
RSS

Kategorier

Nytt År!!
Renovering
Min blogg

Varmt välkomna till vår blogg

Pesonalen på Malmöknopparnas förskola hälsar alla föräldrar varmt välkomna till vår blogg. Vår strävan och vision är att skapa en förskola som ser till det individuella barnets utveckling både socialt och kunskapsmässigt. Vi arbetar efter läroplanen för förskolan. Har ni ännu inte gjort er intresseanmälan gör det nu och tänk på att det är två månaders uppsägningstid om ni redan har en plats på annan förskola/dagmammeverksamhet. Vår förskoleverksamhet kommer att starta den 1/3 2013 och vi tar emot barn från 1 år till 5 år.
 
 
Viktigt! Jag fick ett samtal från en mamma som önskade en plats till sitt barn i förskoleklass, för förskoleklass gäller skolans läroplan. Förskoleklass ska erbjudas på en kommunal skola i närheten av där ni bor. Inbjudan ska komma från din stadsdelsförvaltning i januari eller februari det år då ditt barn fyller 6 år. Om man önskar plats i januari i förskoleklass ska man kontakta den berörda skolan senast den 30 september året innan.