Den lilla förskolan med det stora extra! - Företagsmeddelande
RSS

Senaste inläggen

Förskolan ska bli fin
Snart nytt år!
Varmt välkomna till vår blogg

Kategorier

Nytt År!!
Renovering
drivs av

Min blogg

Varmt välkomna till vår blogg

Pesonalen på Malmöknopparnas förskola hälsar alla föräldrar varmt välkomna till vår blogg. Vår strävan och vision är att skapa en förskola som ser till det individuella barnets utveckling både socialt och kunskapsmässigt. Vi arbetar efter läroplanen för förskolan. Har ni ännu inte gjort er intresseanmälan gör det nu och tänk på att det är två månaders uppsägningstid om ni redan har en plats på annan förskola/dagmammeverksamhet. Vår förskoleverksamhet kommer att starta den 1/3 2013 och vi tar emot barn från 1 år till 5 år.
 
 
Viktigt! Jag fick ett samtal från en mamma som önskade en plats till sitt barn i förskoleklass, för förskoleklass gäller skolans läroplan. Förskoleklass ska erbjudas på en kommunal skola i närheten av där ni bor. Inbjudan ska komma från din stadsdelsförvaltning i januari eller februari det år då ditt barn fyller 6 år. Om man önskar plats i januari i förskoleklass ska man kontakta den berörda skolan senast den 30 september året innan. 
 
 
 

2 kommentarer på Varmt välkomna till vår blogg:

Kommentarer RSS
rimas noor sherif ali ahmad on den 21 augusti 2013 20:21
Hej jag har en dotter som vill börja på förskolan och hon är 7 månader
Svara på kommentar


Susanna on den 3 april 2014 14:27
Ett år har gått sedan vi öppnade förskolan och vi har nu fullt hus med 20 underbara barn. Verksamheten utvecklas hela tiden och blir bara bättre och bättre. I Onsdags hade vi föräldrafika för att fira Malmöknopparnas ett års dag och barnen bjöd på egna bakade kakor.
Svara på kommentar

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
Site Builder drivs av  Vistaprint