Snart nytt år!
Malmöknopparnas förskola  - Företagsmeddelande
RSS

Kategorier

Nytt År!!
Renovering
Min blogg

Snart nytt år!

Snart ett nytt år med mängder av nya förväntningar... Våra tankar kretsar förståss mycket kring invigningen av Malmöknopparnas förskola. Vi ser fram emot att skola in våra första knoppar och vi hoppas att både de och föräldrarna tycker det ska bli lika spännande som vi.
 
Det är så klart något alldeles extra att få börja förskolan. Det är ju här grunden sätts till mycket av barnets sociala och kunskapsmässiga inlärning som ska vara basen till resten av barnets skoltid. Mycket ska man lära och mycket ska man upptäcka. Lika mycket som det är spännande med allt det nya är det ju även lite skrämmande. Allt är ju så nytt! Ny miljö, nya händelser i vardagen, nya kompisar och nya fröknar....
 
Vi vill i alla fall göra det bästa för att ge era barn och er föräldrar en så smidig och behaglig inskolning som möjligt. Det ska kännas bra i magen när ni lämnar över era barn till oss... Glada och nöjda föräldrar ger glada och nöjda barn och vice versa!
 
Läs gärna om vår inskolning på hemsidan under fliken, Introduktion!!
 
Vi önskar er alla
 
Ett riktigt gott slut på det gamla året och ett Gott Nytt år, 2013!
Site Builder drivs av  Vistaprint