Den lilla förskolan med det stora extra! - Företagsmeddelande
RSS

Senaste inläggen

Förskolan ska bli fin
Snart nytt år!
Varmt välkomna till vår blogg

Kategorier

Nytt År!!
Renovering
drivs av

Min blogg

Snart nytt år!

Snart ett nytt år med mängder av nya förväntningar... Våra tankar kretsar förståss mycket kring invigningen av Malmöknopparnas förskola. Vi ser fram emot att skola in våra första knoppar och vi hoppas att både de och föräldrarna tycker det ska bli lika spännande som vi.
 
Det är så klart något alldeles extra att få börja förskolan. Det är ju här grunden sätts till mycket av barnets sociala och kunskapsmässiga inlärning som ska vara basen till resten av barnets skoltid. Mycket ska man lära och mycket ska man upptäcka. Lika mycket som det är spännande med allt det nya är det ju även lite skrämmande. Allt är ju så nytt! Ny miljö, nya händelser i vardagen, nya kompisar och nya fröknar....
 
Vi vill i alla fall göra det bästa för att ge era barn och er föräldrar en så smidig och behaglig inskolning som möjligt. Det ska kännas bra i magen när ni lämnar över era barn till oss... Glada och nöjda föräldrar ger glada och nöjda barn och vice versa!
 
Läs gärna om vår inskolning på hemsidan under fliken, Introduktion!!
 
Vi önskar er alla
 
Ett riktigt gott slut på det gamla året och ett Gott Nytt år, 2013!

3 kommentarer på Snart nytt år!:

Kommentarer RSS
Campion on den 13 augusti 2018 10:35
Hey! Quick question that's totally off topic. Do you know how to make your site mobile friendly? My blog looks weird when viewing from my apple iphone. I'm trying to find a theme or plugin that might be able to resolve this issue. If you have any suggestions, please share. With thanks!
Svara på kommentar


replica versace shoes on den 24 december 2018 10:49
We also organized similar villas in our last month.
Svara på kommentar


Burchett on den 31 januari 2019 01:19
The best foods are vegetable soups (no tomatoes, potatoes or eggplant) with spices, (cardamom, cumin, coriander, fennel, black pepper, turmeric, etc. Parents should ensure that meals they may be serving to their youngsters are small interval and filled with nutrient. Although botox cosmetic injections solution was helpful (if at some level ghoulish), there are two significant disadvantages: 1.
Svara på kommentar

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
Site Builder drivs av  Vistaprint